METHODE
1. Meng de karnemelk, knoflookkorrels, paprikapoeder en sriracha-saus in een middelgrote kom. Breng op smaak met zout en peper, en voeg de oesters toe. Dek af en laat alles 20 minuten in de koelkast marineren.
2. Na 20 minuten, doe het maismeel in een ondiepe schaal. Haal de oesters uit de koelkast en rol de oesters één voor één door het meel en zet ze apart.
3. Meng de mayonaise, sjalot, kappertjes, Dijon mosterd, kaviaar, peterselie en Worcestershire-saus in een kommetje en breng op smaak met zwarte peper.
4. Verhit de olie in een friteuse of diepe pan tot 180°C. Opmerking: als u dit in een pan doet, vul de pan dan voor niet meer dan de helft met olie.
5. Frituur de oesters in porties tot ze goudbruin zijn. Verwijder uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.
6. Als alle oesters gekookt zijn kunt u ze in de schelpen serveren met wat gribiche erop.