Kaviaar, ooit alleen voorbehouden aan royalty, werd lange tijd beschouwd als 'voedsel voor de goden’. Maar hoe heeft het eigenlijk deze verfijnde reputatie gekregen? En wat is er eigenlijk gebeurd met de steurpopulaties in de Kaspische Zee aan het einde...
De ogen van gasten gaan altijd wijd open staan van opwinding als er reden is voor een feestje met een uitzonderlijke kaviaar. Dit is een gids met alles wat u moet weten voordat u uw kaviaar bestelt tijdens uw volgende...
Als u goede smaak heeft weet u al dat kaviaar speciaal is, en waardeert u de sublieme smaak en kwaliteit waarschijnlijk al. Maar om een echte connaisseur te worden, moet u leren hoe de kwaliteit van kaviaar bepaald wordt. Dit...
Kaviaar maken is een kunst, gebaseerd op traditionele praktijken die al vele ambachtelijke generaties werden doorgegeven. Alles wordt met de hand gedaan, zodat de subtiele handelingen ervoor zorgen dat de stevigheid, structuur en integriteit van de eitjes behouden blijft. De...
CITES (de Overeenkomst inzake de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier- en plantensoorten) is een internationaal akkoord tussen regeringen die deelnemen aan de internationale handel in in het wild levende dieren en planten, met het doel om...