KWALITEIT

Attilus Caviar - Quality Assured

Ons voornaamste doel is het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen bij het produceren van ons exclusieve assortiment kaviaar. Ons team houdt zich aan strenge kwaliteitscontroles bij het maken van onze unieke kaviaarproducten en hieronder beschrijven wij hoe ze dit doen.

 

Vakkundig geoogst

Wanneer een steur bijna volwassen is, voeren onze technici een ultrasone scan uit om het juiste moment voor het oogsten te bepalen. Na het oogsten van de eitjes worden deze zorgvuldig gereinigd, zodat onze kostbare oogst niet beschadigd wordt.

 

Zorgvuldig gezouten

Het merendeel van onze kaviaar wordt verwerkt met behulp van de traditionele Malossol-methode (wat betekent ‘licht gezouten’ of ‘weinig zout’) die de voorkeur heeft van connaisseurs. Wij gebruiken alleen zeer fijn zout, zowel om onze kaviaar optimaal te conserveren maar ook om de smaak te verrijken. Indien de kaviaar langer bewaart dient te worden voegen we Borax (E285) toe.

 

Perfect met de hand gesorteerd en verpakt

Vervolgens beoordelen we de kaviaar om te verzekeren dat deze aan onze vereisten voldoet - de grootte van de korrels, hun stevigheid en smaak. Als dat het geval is wordt de kaviaar in traditionele blikjes verpakt, klaar voor gebruik.

 

Prachtig gerijpt

De blikjes worden 3 weken bewaard bij een temperatuur van -3 tot 2ºC, zodat de kaviaar een rijke, robuuste smaak ontwikkelt voordat hij aan onze klanten beschikbaar wordt gemaakt.

 

Volledig traceerbaar

De bijzondere toewijding aan kwaliteit bij Attilus komt voort uit de volledige traceerbaarheid van onze producten. Wij volgen strenge procedures voor onze kweektechnieken en verwerkingsprotocollen, zoals de wetgeving op het gebied van voedselveiligheid en de nauwlettend gecontroleerde CITES regels. Eén blik op het CITES label vertelt u alles wat u wilt weten over onze kaviaar.

Onze producten