METHODE
1. Verwarm de melk, room en het water in een middelgrote pan, voeg de bloemkool toe en kook op een matig vuur met een deksel op de pan totdat de bloemkool zacht aanvoelt, ongeveer 8 tot 10 minuten.
2. Meng de bloemkool en boter in een blender tot deze mooi glad is. Doe het mengsel in een steelpan en breng op smaak met zout en papier.
3. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de bloedworst 2 minuten aan elke kant, of totdat de bloedworst krokant is. Verwijder uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken.
4. Zet het vuur hoger en bak de jakobsschelpen 1 minuut aan beide kanten. Verwijder uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken.
5. Verwarm de bloemkoolpuree en verdeel deze over de 4 verwarmde borden, plaats de sint-jakobsschelpen, bloedworst, kaviaar en jonge slablaadjes erop. Besprenkel met de koolzaadolie en serveer.