METHODE
1. Verwarm de oven voor op 160°C.
2. Toast het bruine brood in een broodrooster totdat deze een beetje verschroeid is.
3. Smeer de boter op de toast en plaats deze in de oven totdat het brood droog is, ongeveer 5 minuten. Verwijder het geroosterde brood uit de oven en laat afkoelen.
4. Doe de afgekoelde toast in een keukenmachine en verkruimel tot fijne kruimels.
5. Kook de pasta in een grote pan gezouten water (zie de verpakking voor de kooktijden).
6. Terwijl de pasta kookt, verhit de olijfolie met de knoflook en chilivlokken op een middelhoog vuur tot de knoflook licht geroosterd is. Voeg de ansjovis en boter toe. Zodra de boter gesmolten is, voeg het citroensap en de schil toe en haal de pan van het vuur.
7. Zodra de pasta gaar is goed laten uitlekken, een beetje kookwater apart houden.
8. Doe de pasta terug in de pan en voeg de knoflookboter, de kaviaar en de helft van de dille toe.
9. Breng op smaak met zout en peper en voeg een opscheplepel van het kookwater toe, goed mengen.
10. Verdeel over 4 verwarmde kommen en bestrooi met de rest van de dille en de bruine broodkruimels. Onmiddellijk serveren.