METHODE
1. Laat de saffraandraadjes even in een kommetje met de azijn weken en voeg daarna de mayonaise, knoflook en kaviaar toe. Voeg peper en zout toe en zet apart.
2. Snijd de perziken doormidden, verwijder de pitten en snijd ze in stukjes en zet ze apart.
3. Verhit een grillpan en gril de worst 3 minuten aan elke kant of tot ze mooi bruin zijn, neem ze uit de pan en laat ze even rusten.
4. Gril de inktvis en tentakels 3 minuten aan elke kant of tot ze mooi bruin zijn. Neem ze uit de pan en laat ze even rusten.
5. In een middelgrote kom, meng de raapzaadolie en melasse. Breng op smaak met zout en peper.
6. Voeg de rode ui, granaatappelpitjes, tomaat en perzik toe. Snijd de chorizo en inktvis in stukjes en voeg ze toe aan de kom. Meng goed.
7. Serveer met de mayonaise en bestrooi met de amandelen.